Kruisbrink 65 Festival

11 februari 2023 12.15

De Nederlandse gitarist en componiste Annette Kruisbrink wordt 11 februari 65 jaar. Dit wordt gevierd met een festivalfdag in Zwolle georganiseerd door Muzinder. Met het Nederlands Mandoline Kamerorkest Het CONSORT o.l.v. Alex Timmerman zullen we medewerking verlenen aan het Lunchconcert. Op het programma o.a.Dreamtime voor mandolineorkest en de Nederlandse premiere van Alamanda voor gitaarsolo en mandolineorkest met Jan Bartlema als solist. Tickets via de website van Muzinder:Muzinder .

Stretto op Kasteel Vosbergen

18 februari 2023. Aanvang:15.30

Het eerste concert van het jaar voor het Stretto Gitaar Duo brengt gelijk een hoogtepunt: de premiere van Intertwined van Arend Gerds. Verder op het programma o.a. werken van Handel, Cardoso en Tesar en het geheel zal traditiegetrouw voorzien worden van verhalen in alle soorten en maten. Kaarten kunnen gereserveerd worden via contactpagina op deze website.

Stretto te gast bij jubileumconcert K.M.C.

24 maart 2023. Aanvang: 20.15

Met het Stretto Gitaar Duo zijn wij te gast in het jubileumconcert van Het Kamper Mandoline en Gitaar Orkest o.l.v Sebastiaan de Grebber. Naast een eigen programma onderdeel zullen we soleren in de prachtige Pavane van Faure

Concert Castalia Mandoline Quintet in het kerkje van Windesheim

19 mei 2023. Aanvang: 20.15

Spelen met het Castalia Mandoline Quintet in het Kerkje van Windesheim. Meer informatie over programma volgt.

Castalia Mandoline Quintet op Terschelling

29 mei 2023. Aanvang: 20.00

Voor de vierde keer terug naar Terschelling. En wederom in het prachtige kerkje van Hoorn Meer informatie over programma en ticket info volgt.

Gitarist

Tom speelt in het Castalia Mandoline Quintet, vormt het Stretto Gitaar Duo met Sjors Holleboom, speelt in het het Anachronistisch Gitaar Ensemble en maakt deel uit van het Mandoline Kamerorkest Het CONSORT.

Componist

Tom schrijft muziek in alle stijlen en alle gelgenheden. Voor bezettingen uiteenlopend van sologitaar tot kamerorkest. Hij schreef oa. voor het Asteria Ensemble en voor de Schubertmannen. Werken van hem werden uitgevoerd in o.a. Calgary en San Diego.

In juli 2015 werd The Royal Road to Rendinger uitgevoerd in het bijzijn van Koning Willem Alexander bij de opening van De Heerd in Heerde.

Gitaardocent

Tom heeft zijn eigen lespraktijk in Zwolle en Hattem en werkt in Heerde en Wapenveld voor Cultuurplein.
Voor een gratis proefles in Zwolle of Hattem stuur een berichtje via het contactformulier.
Voor Heerde of Wapenveld zoek contact met het Cultuurplein.