Gitaarles in Heerde en Wapenveld bij Cultuurplein

Gitaarleraar voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Leslocaties: De Heerd in Heerde en De Hof van Cramer in Wapenveld

Gitaarles voor iedereen

Kinderen, jongeren en volwassenen. Iedereen kan terecht voor gitaarles in Heerde of gitaarles in Wapenveld bij Cultuurplein

Voor vragen of een (gratis) proefles neem contact op via het contactformulier.

Kinderen

Vanaf 6 jaar (maar jonger kan ook).

Leer noten lezen, akkoorden, samenspelen met anderen, en dat alles in een tempo dat bij je kind past. Met bekende kinderliedjes en popliedjes op de gitaar.

Proberen? Ga naar: Gratis proefles gitaar

Jongeren

Leer noten lezen of ga bezig met tabs,werk aan de gitaarbegeleiding van nummers van Suzan&Freek of leer die gitaarcover van Imagine Dragons, schrijf je eigen liedjes en maak uitstapjes naar klassieke muziek van Bach of Giuliani, kies voor nylonsnarig voor Spaanse klanken of toch staalsnarig voor alternatieve gitaarstemmingen als Drop D Tuning en Open G.

Proberen? Ga naar: Gratis proefles gitaar

Volwassenen

Geen presteren of presenteren, maar in alle rust ontdekken wat er in het vat zit voor jou als gitarist. In de toekomst optreden met je eigen band, `s avonds even relaxen op de bank met gitaar of meespelen in het IJssel Gitaar Ensemble. Nieuwe slagjes leren en het intro van Rollercoaster of juist toch bezig met barokmuziek en Spaanse romantiek. Samen vinden wij daar een weg in.

Proberen? Ga naar: Contact voor proefles gitaar

Vragen

Heb je vragen stel ze gerust via het contactformulier contactformulier (of via tomedskes(at)gmail.com) en als je interesse hebt in een proefles dan kan je dat aanvragen bij Cultuurplein

Gitarist

Tom speelt in het Castalia Mandoline Quintet, vormt het Stretto Gitaar Duo met Sjors Holleboom, speelt in het het Anachronistisch Gitaar Ensemble en maakt deel uit van het Mandoline Kamerorkest Het CONSORT.

Componist

Tom schrijft muziek in alle stijlen en alle gelgenheden. Voor bezettingen uiteenlopend van sologitaar tot kamerorkest. Hij schreef oa. voor het Asteria Ensemble en voor de Schubertmannen. Werken van hem werden uitgevoerd in o.a. Calgary en San Diego.

In juli 2015 werd The Royal Road to Rendinger uitgevoerd in het bijzijn van Koning Willem Alexander bij de opening van De Heerd in Heerde.

Gitaardocent

Tom heeft zijn eigen lespraktijk in Zwolle en Hattem en werkt in Heerde en Wapenveld voor Cultuurplein.
Voor een gratis proefles in Zwolle of Hattem stuur een berichtje via het contactformulier.
Voor Heerde of Wapenveld zoek contact met het Cultuurplein.